Bovensmilde Birth Photographer - Constanze Abusaris
Constanze Abusaris
~
Bovensmilde, Drenthe Netherlands

Hoi, Ik ben Constanze

Jouw geboorte- en newborn fotograaf in Drenthe.

Ik ben als geboortefotograaf gespecialiseerd in de fotografie tijdens keizersnedes & geplande inleidingen. Gevestigd ben ik in het mooie Bovensmilde in Drenthe, van daaruit ben ik werkzaam in alle drie noordelijke provincies (Drenthe, Groningen, Friesland) en daarbuiten.

Ik ben opgegroeid in Duitsland; sinds 2013 mag ik Nederland mijn thuisbasis noemen. Grenzen? De mogelijkheden zijn grenzeloos. Nieuwe ideeën zijn voor mij geen beperking maar altijd een leuke uitdaging, die ik graag aanga. Zoek je iets dat geen standaard is?

Welkom bij CPhotography.

Ik ben opgeleid tot medisch specialist en werk sinds 2008 als anesthesioloog – een vak, waarin ik me wetenschappelijk en technisch helemaal uit kan leven.

In de geboortefotografie tijdens keizersnedes en geplande inleidingen heb ik een geheime passie ontdekt. De momenten van de bevalling voor jouw vast te kunnen houden, terwijl om jou heen van alles gebeurd is heel veel waard. Ik bevind me op voor mij vertrouwd terrain, de operatiekamer of de verloskamer van het ziekenhuis – hier voel ik me als een vis in het water.

I see you (ICU) is mijn motto. C Photography versta ik dus letterlijk dubbelzinnig – ik geef alles van mij, voor de mooiste creaties, en daarbij zie ik jou en jouw kindje – puur, zoals jullie zijn.

Read More
Member Since 2022
Photographer
Other Specialties
  • Maternity
  • Newborn
  • Fresh 48
  • NICU Sessions
Contact This Photographer
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Design Braizen
Development Alchemy + Aim